knopen doorhakken…

man oh man wat is het schandalig lang geleden dat ik hier iets geplaatst heb…ik zal me zo wat opnieuw moeten voorstellen op m’n eigen blog….

Ik ben ooit deze website/blog begonnen om af en toe is wat te plaatsen van wat ik kook/bak en nog mijn opdrachtjes voor de foodfotografie! het is onbewust of misschien toch wel bewust op een lager pitje te komen staan doordat ik me wat meer ging richten op de koeken, taarten, cupcakes en alles wat daarbij komt kijken. nou is er inmiddels in de afgelopen 2 jaar best wel wat verandert in mijn werk situatie waardoor ik echt geen tijd meer heb om me te richten op de lekkernijen van de afgelopen 2 jaar wat ik gemaakt heb, maar wel een aantal dingen nog wel waardoor ik er de afgelopen weken echt een aantal knopen heb doorgehakt!!

Ik heb besloten om te stoppen met de op bestelling maken van taarten, koeken, cupcakes etc. maar nu hoor ik je denken… wat blijf je dan wel doen?

Ik blijf de koek uitstekers erbij doen, de website ingridbakt zal verdwijnen maar op mijn insta zal ik zeker actief blijven met het delen van leuke uitstekers die je via een dm kan bestellen!! daarbij ga ik ook deze website/blog upgraden naar een hele mooie site waar ik mijn recepten ga delen(wat ik al deed) maar ook brandings ga aanbieden met de foodfotografie!! dus hou vooral mijn insta en deze website in de gaten voor nieuwtjes, recepten, food foto’s en nog veel meer!!

liefs ingrid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s